Igen, és ha tudom szívesen el is játszom az est folyamán. A vendégek összetétele alapján állítom össze a repertoáromat.

Természetesen igen, szívesen látom Önöket bármelyik fellépésemen vagy próbámon. Ezek időpontjait előzetesen le tudjuk egyeztetni.

Fellépti díj 17-04 óra közötti időszakra vonatkozóan tartalmazza a produkció összes költségét.

A zenei műsorszolgáltatásért 04 óra után minden esetben felárat kell fizetni. 17 órát megelőző technikai készenlét esetén pedig várakozási díjat számolok fel, melynek összege 5.000-, HUF/óra.

90 percet zenélek 10 perces szünetekkel, de természetesen a zenei blokkok hossza a rendezvény forgatókönyvéhez rugalmasan igazítható. Viszont ha a hangulat a csúcspontján van, ilyen esetben "bűn" volna megszakítani, akkor természetesen folytatom a műsort biztosítva a folyamatos jó hangulatot.

Bizonyos időszakokban és hétköznapokon nagyobb felállásban is vállalunk fellépést, 2 illetve 3 fővel.

Minimális helyigény 3x2 méter, ám előfordult már az is, hogy ennél kisebb helyen kellett elférni. Ettől függetlenül az elhelyezkedés még sosem okozott problémát. Minél nagyobb a rendelkezésre álló hely, annál látványosabb a zenész, zenekar megjelenése.

Természetesen igen, közel 4 órás mulatószenei műsorral rendelkezem, ez minden esetben elegendő szokott lenni.

Vacsora alatt többféle zenei aláfestést javaslok:

CD háttérzene (előnye: halk, egyáltalán nem zavaró, bármilyen zenei stílus lejátszható, díjmentes), vagy a zenész játszik a vacsora ideje alatt.

Fellépésenként 1 kívánság dal betanulását vállalom, kérem az ilyen jellegű igényeiket a rendezvény előtt minimum 30 nappal jelezzék felénk.